Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tady budou ve středu radary. Policie zveřejnila místa měření při Speed Marathonu 2025

13 komentářů

Ja Prvni 123
Popravde?

Na nebezpecnych mistech by se rychlost mela merit non-stop.
Ne jen jednou do roka...
traveldrive
@Ja Prvni 123 Fakt by ma zaujímalo, na čo je takáto akcia dobrá...
Mikesus
@traveldrive
Dobrá je, ale měla by být každý den.
Mikesus
@Ja Prvni 123
Souhlas. Problém je že na těch bezpečných místech pak jezdi určitá individua třeba 100 místo 50 a pak z bezpečného místa je spíše nebezpečné.
Včera jsem najel kolem 400km a potkal jsem pouze jedno neoznacene bmw na dalnici a pak jednu neoznacenou octavku měřící 50 v obci na úseku, který je široký, bezpečný, ale jezdi tam individua občas, kteří ignorují fakt, že tam není chodník a chodí tam lidi, klidně i stovkou.
Frfla
Pokutovat se bude, i kdyby na chleba nebylo.
ericn
@Frfla No jo Premie jsou potřeba, bezpečnost nikoho nezajímá...
Man Ký
@Frfla já už měřící auto nepotkal ani nepamatuju. S výjimkou těch natvrdlejch měšťáků, kteří stojí skoro denně na stejných místech, s nulovou nebezpečností... v průmyslové zóně, ve tři ráno, nikde ani človíčka a oni nemilosrdně hledají, kdo jel 60...
Jenik3
@Man Ký
Městská pol.?
Man Ký
@Jenik3 ano městská policie
hloupi_honza
Když se to konalo vloni absolvoval jsem delší soukromou cestu. A radar ani jeden. Ačkoli jsem jel 90 a místy i malinko víc stále mne někdo předjížděl. Asi se to jaksi minulo účinkem .
vencelín
@hloupi_honza
Dnes jsem jel necelých 200 km.
V zatackovitem úseku mezi Melnikem a Českou Lipou mě a další nejdrive předjížděl nějaký blázen v Octa, zatáčka nezatacka.
O něco později pak o něco menší blázen předjížděl se starou A3, kterého jsem pak předjížděl zpet když si jej vzali do parády pacholci.
fujara381
Ve středu si jich každý všimne ,horší kdyby je dali ke kraji. 😉
lada 2102
tak on ten výběr nebezpečných míst je poněkud zvláštní. Na trase Olomouc - Hradec stáli opravdu na těch nejnebezpečnějších místech. Výjezd z Mohelnice, Litomyšle a Hrušové. Co mají tyto místa společného je, že tabule konec obce je hodně daleko od poslední zástavby a dá se tam dobře schovat. Jinak samozřejmě, když před Litomyšlí na přeložce silnice na stavbě D35, kde je 50 a předjíždějí se tam kamiony, tak tam se neschovává nikdo.