Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki Vitara a S-Cross můžete mít s automatem. Příplatek není velký a nechybí ani čtyřkolka

6 komentářů

šofér
Vnímám, že S-Cross, je větší, než Vitara, v článku to máte špatně.
Jenik3
@šofér
Zejmena na rozvoru pridava s-cross 10 cm navic.
Jozko Mrkvicka
Dalsich 20 koni dolu. To radsej Dustera ako toto. Aktualnych 130 koni je v S-Crosse vdaka nezmyselne dlhym prevodom uz na hrane, auto proste nejede. Vitara je lahsia, no vyrazna strata dynamiky postihne aj ju. Nechapem tento pocin.m, no tusim, ze za tym budu emisie a prechod konkurencie na automaty. Stronghybrid Dualjet 1.5 pre absolutny nezaujem konci, tak do mildu dali automat a aby sa vpratali do emisii, motor zarezali po 2500 otackach, cim mu dali charakter 30 rocneho chrochtu, co kopne a umre.
Najlepsia Vitara bola Sko s automatom, S-Cross predoslej generacie so 103 kW a tiez automatom, potom je to uz iba plavba dole vodou.
Som zvedavy, kolkych ludi to oslovi.
Jozko Mrkvicka
Este zopar technickych detailov - maximum krutiaku 235 Nm v pasme 2000-2500 rpm, strop vykonu 81 kW na 4500 rpm jasne ukazuje, ze rezim SPORT bude k nicomu, pretozes vyssimi otackami nepride nic.
salamoon
ty brdo pomaly na trhu nie su auta s manualom a tu bum! clanok o tom, ze tam mozete mat automat....
Adikes
Nuž čo k tomu dodať.
Kupoval som jednu z prvých Vitár u nás
v roku 2015. Mojou podmienkou bola atmosféra, hydromenič a štvorkolka.
Máme ju dodnes, nič to nežerie, nekazí sa.
Bol to predajný hit.
Potom začalo Suzuki robiť sériu nepochopiťelných krokov typu pokus-omyl. Trojvalec, nezmyselný hybrid, robotizovaný manuál. Nikto ich nechcel.
Kto chcel normálne oldschoolové auto, musel ísť inde. Konkrétne my do Kie a do Mazdy.
Som rád že sa nám začína vracať zdravý rozum do showroomov, škoda len tej atmosférickej jedna šestky 88 kW. Je skvelá.